Gå!

Hejsan! vi startade denna bloggen precis och jag, som initiativtagaren har, eller kanske tar äran att skriva det första inlägget. vi är några kids från Lund som gillar film och grejs. vi kommer att skriva inlägg om lite vad vi vill, troligtvis mycket film och musik. denna blogg är inte till för några personliga berättelser om vardagen och sånt krapp, utan är ett medium där vi kan dela vårt tycke och tips om media. imorgon ska jag på konsert, de fantastiska Okkervil River spelar på mejeriet, det kommer ett inlägg om det. just nu finns det massor jag vill skriva och tipsa om, men det finns gott om tid för det senare. nu ska jag försöka klura ut hur man får den här skiten att se snygg ut.

Dr. Hannes Modig

Kommentarer
Postat av: Matilda Berggren

hej pojkar! skön idé, bli inte pretto bara. men jag gillar ju dig hannes så det blir säkert skitbra! ska länka. jag har ingen aning om vilka Okkervil River är, men hoppas det blir kalas.

2008-10-29 @ 00:04:40
URL: http://matildaberggrens.blogg.se/
Postat av: Matilda Berggren

men vafan, jag skrev sån kommentar. kom den inte med? eller ni kanske godkänner innan. skitsamma, skriver igen för säkerhets skull. i korta drag: fet idé, det kommer bli skitbra, hoppas vi ses på blekingska, har länkat er på min blogg!

2008-10-29 @ 00:13:59
URL: http://matildaberggrens.blogg.se/
Postat av: Matilda Berggren

okej, min dator är lite konstig. grattis till tre kommentarer från samma förvirrade människa!

2008-10-29 @ 00:14:56
URL: http://matildaberggrens.blogg.se/
Postat av: hannesc

tack för stödet, det betyder mycket för oss

2008-10-29 @ 00:44:07
URL: http://weirdwire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0